Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Vega paella

Vega paella

met olijven en venkel

ca. 40 min
2
personen

Bij Paella denk je aan Spanje. Zware volle rijst traditioneel met vlees en vis. Maar maak hem eens met groenten. Daar wordt ‘ie een stuk lichter van. En vooral ZTRDGs: een keer maken is nooit meer anders willen!

Ook Lekker (met)

300 g biologische kipvleugeltjes
olie om in te bakken
1 kleine ui
2 tenen knoflook
1 rode peper
1 rode paprika
500 g arroz (paellarijst)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
ca. 1, 2 l visbouillon
1 envelopje saffraan
200 g doperwten (diepvries)
300 g gemengde gefileerde Hollandse vis zonder vel (harder, tongschar, schelvis)
ca. 12 mosselen
1 scheut witte wijn
100 g chorizo
100 g Hollandse garnalen
1 citroen
2 takjes platte peterselie, fijngehakt
extra nodig grote hapjespan of paellapan
0 0
paella

paella

met Hollandse vis
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
1 el olijfolie
60 g roomboter
2 sjalotten, gesnipperd
175 g risottorijst
100 ml droge witte wijn bijv. Pinot Grigio
600 ml warme groentebouillon
100 g Remeker kaas geraspt
150 g verse doperwten gedopt
150 g verse tuinboontjes gedopt
versgemalen zwarte peper
Extra nodig: stevige pan met dikke bodem
0 0
Calasparra risotto met tuinbonen, doperwten

Calasparra risotto met tuinbonen, doperwten

en Remekerkaas
Hoofdgerecht
ca. 40 min
2
personen

Recent bekeken