Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Wouter Rodenberg

Wouter Rodenberg

Op festivals waren ze al jaren razend populair en stonden fans in de rij voor hun ‘Kaas in het Bakkie’. Dat bracht Wouter Rodenberg, Paul Rodenberg en Tjeerd Ros van de Eetfabriek op het idee om hun biologische Hollandse kaasfondue ook bij een groter publiek te introduceren. In de Kleinstesoepfabriek maakten ze hun eerste potjes voor thuiskoks en die smaakten meteen naar meer. Kaas in het Bakkie is er inmiddels in twee varianten: de oerversie (biologische Hollandse kaasfondue) en een heerlijke geitenkaasfondue. Aan de blauwe kaas kaafondue wordt op dit moment hard gewerkt.

Wouter Rodenberg: ‘We dachten: als 40.000 man hiervoor in de rij staat op een festival, vinden ze het misschien ook lekker om thuis te eten’

De mannen van Kaas in het Bakkie noemen hun fondue met nadruk Hollands. Omdat er Hollandse ingrediënten in zitten zoals biologische Goudse kaas en Groninger Mosterd, maar ook omdat hij totaal anders smaakt dan de traditionele Zwitserse. Hij heeft de stevige, volle smaak van oude kaas, met een licht pittige nasmaak van mosterd en witte wijn. Even opwarmen in een pannetje, knapperig broodje of geblancheerde groente erbij en je avond is fijn.