Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Wittewijnazijn Calvi

De gebroeders Calvi uit Genova produceerden hun eerste olijfolie in 1921 en dat is waar de geschiedenis van dit familiebedrijf begint.

Guiseppe Calvi begon met het bottelen van zijn olijfolie die hij vervolgens verkocht in de naburige regio’s Piemonte en Lombardije. Al snel kwam er veel vraag naar zijn producten van Italiaanse immigranten in Amerika, die de kwaliteit van thuis misten.  

Ook tegenwoordig maakt Calvi nog steeds hoge kwaliteit olijfolies en azijn, voornamelijk verkrijgbaar in de betere restaurants. De Aceto Bianco is een witte wijnazijn gemaakt van de beste Trebbiano druiven. De druiven worden langzaam gerijpt in houten vaten wat zorgt voor een azijn met een relatief hoge zuurgraad van 7,1%. Met zijn volle geur en smaak is het de perfecte basis voor sauzen en vinaigrettes. Leuk wapenfeit: deze Aceto Bianco wordt onder andere gebruikt in de keuken van Roberto’s, het Italiaanse restaurant van Hilton.

Dit product is leverbaar op

  • do
  • vr
  • za
  • zo
  • ma
  • di
  • wo
7,49

Recent bekeken