Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.

  
Wonderwild, wat is dat dan? Blacky, onze huispinguïn, kan je er alles over vertellen. White Wonder Wild is het lekkerste kerstmenu van onze kerstmenu’s – als je van wilde eend en witlof houdt ten minste. Hij is van ver gekomen om te helpen met ons menu. Voor: licht romige witlofsoep met paddenstoelen en gremoulata. Hoofd: wilde eendfilet met jus van steranijs, wortel-knolselderij-puree, gebakken spruit en hazelnoot. En na: vanille pannacotta met bietencoulis en pure chocolade. Je kunt het hele menu bij ons bestellen, of alleen het voor-, hoofd- of nagerecht.

1 ui
2 teen knoflook
3 witlofstronk
olijfolie
1 pot groenteknoflookbouillon
50 ml slagroom
zout en peper
80 g broodkruim van 1 Woeste Knoest (brood)
½ bosje peterselie
½ citroen
1 x paddenstoelenmix
Extra nodig:
Keukenmachine en staafmixer
0 0
licht romige witlofsoep

licht romige witlofsoep

met paddenstoelen en ‘gremoulata’
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
200 g winterpeen
600 g knolselderij (geschild gewicht)
250 g spruiten
150 ml rode port (zelf kopen)
1 pot runderfond
2 steranijs
4 wilde eendenborstfilets
50 g hazelnoten
0 0
Wilde eendfilet met jus van steranijs

Wilde eendfilet met jus van steranijs

wortel-knolselderij-puree, gebakken spruit en hazelnoot
Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen
3 blaadjes gelatine
5 dl slagroom
80 g suiker
1 vanillestokje
1,5 dl melk
voor de siroop:
4 rode bieten
1 el suiker
2 cm verse gember
1 reep pure chocolade
shiso purper (garnering)
Extra nodig:
6 puddingvormpjes van 75 ml, rasp
0 0
Vanille ‘pannacotta’ met bietencoulis

Vanille ‘pannacotta’ met bietencoulis

en pure chocolade
Desserts
60 min. + 40 min. bieten koken
6
personen

Heee pssst...

White Wonder Wild kost €14,99 per persoon.

Je krijgt alles thuisbezorgd op woensdag-, donderdag- of vrijdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur.