Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
Iceberg Webshop Hands

Iceberg Webshop Hands

Veel handen maken licht werk

Lees verder
Van Doremaele

Van Doremaele

In de kwekerij van Van Doremaele is het altijd een beetje herfst

Lees verder
Let's Salsa

Let's Salsa

Dit is Let. Ze maakt de allerlekkerste salsa. En de allerleukste verpakking. Let ontwerpt ze namelijk zelf.

Lees verder
Kelly & Karla
Tortilla-bakkerij Taiyari

Tortilla-bakkerij Taiyari

Kelly & Karla

De maistortillas van Tayari en lang houdbare bloemtortillas of maïsmeel-variant, is als oploskoffie met vers gemalen bonen vergelijken, aldus Kelly.

Lees verder
Buffalo farm Twente

Buffalo farm Twente

Mozzarella uit Twente? Het kan lekker wel! Alfons en Andra namen de boerderij over van hun ouders en besloten naast koeien buffels te gaan houden. Buffalo Farm Twente was geboren. 

Lees verder
Meeuwig & ZN

Meeuwig & ZN

een ZTRDG vriend 'uit de oude doos'. ZTRDG en Manfred Meeuwig kennen elkaar al een hele tijd, maar nog steeds is de olijfolie van Meeuwig & ZN onze favoriet. De verrukkelijke olijfolie Sicilie is vanaf nu bestelbaar op ZTRDG.

 

Lees verder
Maxine Mantel

Maxine Mantel

Na jaren van experimenteren en proeven ontwikkelde ze het perfecte recept voor ambachtelijke pindakaas en besloot de van-huis-uit juriste er voor te gaan: ‘In de pindakaasmakerij doen we alles zelf; van het roosteren van de noten tot het vullen van de potten’

Lees verder
Herman ter Weele

Herman ter Weele

Herman en Gerrit ter Weele behoren tot het uitstervende ras van zelfslachtende slagers. Daar zijn er nog maar rond de honderd van in heel Nederland en dat is jammer. Een zelfslachtende slager staat namelijk garant voor uitzonderlijke kwaliteit. Hij kiest zijn dieren zelf uit, slacht ze, portioneert ze en verwerkt het vlees – liefst van kop tot kont - tot een keur aan specialiteiten

Lees verder
Peter en Bert Verhage

Peter en Bert Verhage

Wij hebben de mooiste boerderijwinkel van NederlandHet is ooit begonnen met  Opa en oma Verhage. In de jaren zestig starten zij al de huisverkoop op de deel van de boerderij, zoons Bert en Piet bouwden dit verder uit en hún zoons Peter en Bert geven er momenteel weer een moderne invulling aan.

Lees verder
Henriette van den Hoek

Henriette van den Hoek

‘Wij doen niet mee met de bulk’

Lees verder
Karin Gefken

Karin Gefken

‘Alle ingrediënten worden met de hand geplukt en verwerkt’ verteld Karin over haar agropasta. Lees verder.. 

Lees verder
Sascha de Lint & Addy Rouwenhorst

Sascha de Lint & Addy Rouwenhorst

"Wij hebben geen anonieme producten"

Lees verder
Ayla Groenveld & Ger Entjes

Ayla Groenveld & Ger Entjes

‘Van april tot november grazen onze geiten in de kruidenrijke wei achter de boerderij’

Lees verder
Jasper Boon

Jasper Boon

"Een spruitje heeft geen haast"

Lees verder
Theo Verploegen

Theo Verploegen

"Met hard werken, krijg je schone handen"

Lees verder
Niek en Lizelore Vos

Niek en Lizelore Vos

"Proef het biologisch wonder"

Lees verder
Jan en Marijke Klaver

Jan en Marijke Klaver

‘Ik krijg regelmatig te horen dat onze hazelnootpasta smaakt als bonbonvulling’

Lees verder
Corné van Roessel

Corné van Roessel

‘Alles komt uit de regio’

Lees verder
Jeroen Maass

Jeroen Maass

‘Lekker en vers, daar draait het om’

Lees verder