Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Wisselend aanbod per dag
  • op woensdag & vrijdag alle producten beschikbaar      
  • Meer weten over ZTRDG?
575 Kj, 130 kcal 31,5 g 0,79 g 27,5 g 0,59 g
Aardbeien, basilicum, rode bessensap, suiker, pectine, citroenzuur
0 0
Aardbei basilicumjam

Aardbei basilicumjam

Thema Recepten
2
personen
500 g knolselderij
200 g spruitjes
300 g gemengde paddestoelen
1 sjalot
2 sneden witbrood zonder korsten
scheut melk
500 g half-om-half gehakt
1 ei
1 teentje knoflook
olijfolie om mee te bakken
100 ml runderbouillon
zout en peper
Extra nodig: ruime braadslede
0 0
Gehaktballetjes

Gehaktballetjes

met knolselderij, spruitjes en paddenstoelen
Thema Recepten
ca. 40 min
4
personen
458 kcal 1 g 41 g 1 g 15 g 20 g 2 g
2 a 2,5 kg varkensbuik (met zwoerd!)
bosje tijm (handje vol)
bosje rozemarijn (handje vol)
1 el venkelzaad
4 a 5 tenen knoflook
olijfolie
grof zout en grofgemalen peper
extra nodig:
slagerstouw
heel scherp mes (stanleymes) om het zwoerd in te snijden
Evt. vlees thermometer
0 0
Porchetta

Porchetta

gevulde varkensbuik met Italiaanse kruiden
Thema Recepten
ca. 60 min
4
personen
932 kcal 73 g 44 g 17 g 10 g 51 g 1.5 g
4 el olijfolie
1 groene kool
100 g plakjes bio ontbijtspek
1 sjalotje
½ teen knoflook
500 g h.o.h gehakt
50 g hazelnoot
100 g gedroogde pruimen (uit Agen)
2 sneden witbrood
scheut melk
1 ei
4 laurierblaadjes
100 ml vleesbouillon
zout en peper
Extra nodig: Ovenschaal en bakplaat
1kg Eigenheimers
5 1
Gehaktballen uit de oven

Gehaktballen uit de oven

met aardappeltjes en ontbijtspek
Thema Recepten
ca. 45 min
4
personen
8 sneden (bruin)brood
100 g bresaola, dun gesneden
100 g zuurkool
1 teentje knoflook
2 el olijfolie
grof zout en grofgemalen peper
0 0
crostini

crostini

met zuurkool en bresaola
Thema Recepten
ca. 15 min
4
personen

Vlees

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatte