Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Wisselend aanbod per dag
  • op woensdag & vrijdag alle producten beschikbaar      
  • Meer weten over ZTRDG?
Voor de gebakken vis:
640 g zeewolf (of andere witvis)
1 el komijnpoeder
1 tl peper
2 el bloem
2 el olijfolie om te bakken
1 el roomboter
zout

Voor de dressing:
1 bosje dille
2 takje peterselie
1 teentje knoflook
sap van ½ citroen
4 el extra vergine olijfolie
1 el yoghurt
zout en peper

Voor de venkelsalade:
1 venkel
1 bosje radijs
1 stengel groene selderij
1 rode ui

Voor de kasha:
200 g kasha
rasp van 1 citroen
1 el extra vergine olijfolie
zout en peper

Extra nodig: keukenpapier
10 2
VENKELSALADE MET GEBAKKEN ZEEWOLF

VENKELSALADE MET GEBAKKEN ZEEWOLF

EN KASHA (GEROOSTERDE BOEKWEIT)
Main
ca. 20 min
4
personen
2 kg mosselen
1 klein bosje peterselie (4 flinke eetlepels)
1 klein bosje basilicum (2 eetlepels)
paar takjes salie (1 eetlepels)
klein bosje tijm (1 eetlepels)
3 dl olijfolie
4 sjalotten
3 tenen knoflook
1 citroen
zout, peper en evt. zeewierzout (voor de frites)
extra nodig: ruime braadslede, gote pan of bakplaat
0 0
Kruidige mosselen van de BBQ

Kruidige mosselen van de BBQ

met frites en zeewierzout
Thema Recepten
ca. 25 min
2
personen
160 g kabeljauwfilet
½ witte ui
1 kleine teen knoflook
1 el olijfolie
flinke theelepel roomboter
½ tl komijnpoeder
150 g spinazie
1 kruimige aardappel
1,5 l water
2 blokjes groentebouillon
1 Woesteknoest
½ bosje koriander
½ bosje peterselie
100 g kikkererwten
zout en peper
0 0
SPINAZIESOEP MET KABELJAUW

SPINAZIESOEP MET KABELJAUW

EN KIKKERERWTEN
Thema Recepten
ca. 30 min
2
personen
2 dorades
2 teentjes knoflook
stukje gember van ca. 1 cm
1 citroen + sap van 1 citroen
1 rode peper
4 takjes koriander
2 el kokosbloesemsuiker
1 el zwarte peper
2 el vissaus
0 0
HELE DORADE VAN DE BBQ

HELE DORADE VAN DE BBQ

OP THAISE WIJZE GESTOOMD
Thema Recepten
ca. 30 min
2
personen
750 g verse sardines
snufje zout en peper
1 bosje platte peterselie
2 el zeezout
5 el bloem
3 dl eenvoudige olijfolie om in te bakken/frituren
2 citroenen
0 0
Gefrituurde sardines

Gefrituurde sardines

met peterseliezout
Thema Recepten
ca. 20 min
4
personen
8 grote verse sardines
1 biologische citroen
1 snuf chilipeper
½ tl venkelzaadjes
1 takje bladpeterselie
1 el lekkere Italiaanse olijfolie
½ teentje knoflook
300 g krieltjes
1 el crème fraîche
1 tl kappertjes
½ el frisse gladde mosterd
zout en peper
0 0
Gemarineerde verse sardines

Gemarineerde verse sardines

met krieltjes
Thema Recepten
ca. 45 min
4
personen
Vis:
1 grietbot van ca. 1 kg
8 groene asperges
1 biologische citroen
2 tl mosterdzaad
½ tl chilipeper
2 el extra vergine olijfolie
zout
Sausje:
1 eigeel
1 el grove mosterd
1 scheutje witte wijnazijn
1 dl zonnebloemolie
1 klein bosje verse dille
1 el honing
zout en peper
0 0
grietbot uit de oven

grietbot uit de oven

met dille-honingsaus
Thema Recepten
ca. 20 min
4
personen
2 kippendijen
1, 2 L kippenbouillon
1 citroen
25 g roomboter
25 g bloem
1 eierdooier
25 ml slagroom
1 bosje dille (binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem)
2 lente-uitjes
0 0
Kippensoep met lente-ui

Kippensoep met lente-ui

en citroen
Thema Recepten
ca. 50 min
4
personen
250 g bladerdeeg
100 g koud gerookte zalm
ca. 250 g witte asperges
2 el kappertjes in zout
1 el verse dille (binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem)
2 eieren
100 ml slagroom
zout en peper
0 0
ASPERGEQUICHE VOOR DE LENTE

ASPERGEQUICHE VOOR DE LENTE

MET ZALM EN DILLE
Brunch
ca. 30 min
2
personen