Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Bestellingen voor 28 april kunnen geplaatst worden tot 26 april 9 a.m. in verband met Koningsdag
  • Meer weten over ZTRDG?
1 winterpeen
1 prei
2 uien
½ knolselderij
2 selderijstelen
40 g boter
½ l witte wijn
10 l water
1 bos verse peterselie
2 takjes verse rozemarijn
2 takjes verse tijm
4 kruidnagels
5 peperkorrels
2 st laurierblad
0 0
GROENTEBOUILLON MAKEN

GROENTEBOUILLON MAKEN

Thema Recepten
ca. 2,5 uur
4
personen
1393 kJ / 329 kcal 63,5 g 2,0 g 8,0 g 0,7 g 1,3 g 11,2 g 0,03 g
0 0
Teff gepoft (bio)

Teff gepoft (bio)

Granen
2
personen
1 grote bloemkool
sap 1 sinaasappel
sap halve citroen
bosjes peterselie
bosje dille
2 tenen knoflook
1 handje paranoten
zout en peper
Extra vierge olijfolie
0 0
Bloemkoolsteaks met kruidendressing

Bloemkoolsteaks met kruidendressing

en paranoten
Main
ca. 15 min
2
personen
½ broccoli
½ courgette
6 groene asperges
4 handjes spinazie
60 g feta
sap halve citroen
zout en peper
extra vierge olijfolie
0 0
Groene salade met fetakaas

Groene salade met fetakaas

en citroen
Main
ca. 15 min
2
personen
ca. 200 g spinazie
1 teen knoflook
7 plakken bladerdeeg
100 ml slagroom
2 eieren
75 g Blauwklaver kaas
1 rode ui
zout en peper
0 0
Spinaziequiche met Blauwklaver kaas

Spinaziequiche met Blauwklaver kaas

en een beetje slagroom
Lunch
ca. 40 min
4
personen
3 tenen knoflook
500 g spinazie
2 el olijfolie
2 witte uien
bosje verse basilicum
1 el gedroogde oregano
2 potten tomatensaus basis
flinke scheut rode wijn
8 plakken verse lasagne (2 doosjes)
250 ml zure room
20 honing tomaatjes
2 bollen mozzarella
15 3
Vegetarische Spinazie lasagne

Vegetarische Spinazie lasagne

met mozzarella en tomaatjes
Thema Recepten
ca. 30 min
4
personen
3 grote bossen lente-ui of 500 g dunne prei
5 el extra vergine olie
2 rode paprika
150 g blanke amandelen
1 hele bol knoflook
zout en peper
0 0
geroosterde lente-uien

geroosterde lente-uien

met romesco
Thema Recepten
ca. 40 min
4
personen
171 kcal 6 g 14 g 5 g 1 g 4 g 1 g
Pecannoten 125 g
1 ui
spruitjes 500 g
olijfolie, zout & peper
0 0
Gebakken spruiten met pecannoten

Gebakken spruiten met pecannoten

Heerlijk bijgerecht voor bij de ribeye
Main
ca. 20 min
4
personen
150 g (volkoren) bulgur
50 g rode kool
100 g boerenkool
2 tomaten
¼ komkommer
takjes peterselie (ca. 2 el gesneden)
takjes munt (ca. 2 el gesneden)
klein handje walnoten
olijfolie, zout & peper
citroensap
0 0
boerenkool tabouleh

boerenkool tabouleh

met walnoten
Thema Recepten
ca. 15 min
4
personen
6 middelgrote biologische aardappels (iets kruimig mag)
2 rijpe avocado's
1 teentje knoflook
1 limone
1 grote tomaat
1 el crème fraiche
1 bosje koriander
1 kleine rode ui
1 rood pepertje
olijfolie
zout & peper
extra nodig: parisienne boor (keukengereedschap om bolletjes mee te maken)
0 0
aardappel skins

aardappel skins

met guacamole
Main
ca. 40 min
4
personen
1,5 kg asperges
1 tl zout
1 tl suiker
1 tl foelie
klein bosje verse salie (binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem)
100 à 200 ml olie om mee te bakken
4 eieren
8 plakken herderham
stukje harde kaas (bijv. Remeker)
100 g roomboter
0 0
Asperges met gebakken herderham

Asperges met gebakken herderham

en ei, salie en kaas
Thema Recepten
ca. 30 min
4
personen
500 g asperges
2 sjalotten
30 g boter
1 kruimige aardappel (bijv. Frieslander)
1 l aspergekookvocht (blijft over na het koken van de asperges)
200 ml slagroom
1 eigeel
2 el herder crunch
eventueel: veldsla of rucola
zout en peper
0 0
ASPERGEVELOUTÉ

ASPERGEVELOUTÉ

ROMIGE ASPERGESOEP MET HERDER CRUNCH
Thema Recepten
ca. 30 min
4
personen
250 g bladerdeeg
100 g koud gerookte zalm
ca. 250 g witte asperges
2 el kappertjes in zout
1 el verse dille (binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem)
2 eieren
100 ml slagroom
zout en peper
0 0
ASPERGEQUICHE VOOR DE LENTE

ASPERGEQUICHE VOOR DE LENTE

MET ZALM EN DILLE
Brunch
ca. 30 min
2
personen
Voor de soep:
2 el olijfolie
1 grote witte ui
300 g raapstelen
2 aardappels geschild in blokjes
1 pot kippenbouillon
50 ml melk
zout en peper

Voor de kaascrostini:
pain de campagne
1 knoflookteen
150 g ouwe jongens
0 0
Raapstelensoep

Raapstelensoep

en knoflook-kaascrostini
Brunch
ca. 15 min
4
personen
400 ml verse dubbelsap
1 flinke hand spinazie
2 takjes munt
0 0
Groene smoothie met spinazie

Groene smoothie met spinazie

munt en appel-peersap
Thema Recepten
2 min
2
personen
30 g raapstelen
1 teen knoflook
35 g geroosterde pijnboompitten
50 g ouwe jongens
extra vergine olijfolie
0 0
Raapstelenpesto met ouwe jongens Beemster

Raapstelenpesto met ouwe jongens Beemster

en pijnboompitten
Borrel en Snack
3 min
1 jampotje vol
personen