Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Wisselend aanbod per dag
  • op woensdag & vrijdag alle producten beschikbaar      
  • Meer weten over ZTRDG?
458 kcal 1 g 41 g 1 g 15 g 20 g 2 g
2 a 2,5 kg varkensbuik (met zwoerd!)
bosje tijm (handje vol)
bosje rozemarijn (handje vol)
1 el venkelzaad
4 a 5 tenen knoflook
olijfolie
grof zout en grofgemalen peper
extra nodig:
slagerstouw
heel scherp mes (stanleymes) om het zwoerd in te snijden
Evt. vlees thermometer
0 0
Porchetta

Porchetta

gevulde varkensbuik met Italiaanse kruiden
Thema Recepten
ca. 60 min
4
personen
500 g bramen
300 g geleisuiker
50 g citroenmelisse
0 0
jam maken

jam maken

met bramen
Thema Recepten
ca. 20 min
2
personen
500 g groene asperges
500 g witte asperges
100 g gepelde Hollandse garnalen
2 biologische eieren
1 klein bosje dille
1 biologische kropsla
2 el extra vergine olijfolie
2 tl sherry-azijn
snufje zout & peper
0 0
asperges met kropsla

asperges met kropsla

en Hollandse garnalen
Lunch
ca. 20 min
4
personen
3 grote bossen lente-ui of 500 g dunne prei
5 el extra vergine olie
2 rode paprika
150 g blanke amandelen
1 hele bol knoflook
zout en peper
0 0
geroosterde lente-uien

geroosterde lente-uien

met romesco
Thema Recepten
ca. 40 min
4
personen
8 groene asperges
1 hele varkenshaas, ca. 250g
2 el sesamzaad
2 el sesamolie
1 el sojasaus
½ rode peper
zout
0 0
asperges

asperges

met varkenshaas en sesam
Hoofdgerecht
ca. 20 min. + 30 min. marineren
4
personen
6 middelgrote biologische aardappels (iets kruimig mag)
2 rijpe avocado's
1 teentje knoflook
1 limone
1 grote tomaat
1 el crème fraiche
1 bosje koriander
1 kleine rode ui
1 rood pepertje
olijfolie
zout & peper
extra nodig: parisienne boor (keukengereedschap om bolletjes mee te maken)
0 0
aardappel skins

aardappel skins

met guacamole
Main
ca. 40 min
4
personen
1, 5 pond witte asperges
1 dl witte wijn
10 blaadjes gelatine
1 bosje bieslook
1 bosje dille
1 bosje peterselie en/of kervel
2 grote tomaten
1 citroen
2 eieren
zout en peper
extra nodig: cakevorm (1, 5 l inhoud)
0 0
hure (terrine) van asperges

hure (terrine) van asperges

en tuinkruiden
Voorgerecht
ca. 60 min
6
personen
12 asperges
150 g roomboter
1 bakje tuinkers of andere verse cress
evt. ½ citroen
zout & peper
0 0
asperges

asperges

met ‘beurre noisette’ en tuinkers
Voorgerecht
ca. 15 min
4
personen
boter
4 plakjes bladerdeeg
2 takjes salie of 3 takjes tijm
1 à 2 sjalotten
1 flinke pastinaak
250 ml room
2 eieren
extra nodig:
4 tartelette vormpjes of kleine springvormpjes (Ø ca. 10 cm)
zout en peper
0 0
pastinaaktartelettes

pastinaaktartelettes

met salie en tijm
Voorgerecht
ca. 40 min
4
personen
2 niet al te grote pastinaken
600 ml pannenkoekenbeslag
tijm
olie
geraspte Parmezaanse kaas
0 0
pastinaakpannenkoeken

pastinaakpannenkoeken

met tijm en parmezaan
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
3 el echte (niet zoete) mayonaise (bv.Tons Belze Majoneis), 2 el fijngesneden kruiden(peterselie, bieslook, dragon of basilicum), 500 g groene asperges, olie om te bakken, 1 teen knoflook, zout en peper, 1 bakje microsla (verkrijgbaar bij groentespecialist), of cress van rucola, limoen
0 0
warme groene asperges

warme groene asperges

met kruidenmayonaise
Voorgerecht
ca. 15 min
4
personen
2 gekookte bieten
¼ komkommer
½ appel
½ grapefruit
½ sinaasappel
2 takjes munt (blaadjes)
extra nodig: blender of staafmixer
0 0
bietenshake

bietenshake

gezonde energiedrank
Thema Recepten
ca. 10 min
2
personen
1 winterpeen
1 prei
2 uien
½ knolselderij
2 selderijstelen
40 g boter
½ l witte wijn
10 l water
1 bos verse peterselie
2 takjes verse rozemarijn
2 takjes verse tijm
4 kruidnagels
5 peperkorrels
2 st laurierblad
0 0
GROENTEBOUILLON MAKEN

GROENTEBOUILLON MAKEN

Thema Recepten
ca. 2,5 uur
4
personen
rozijnen
4 eieren
Vechtenaer Paleo brood mix*
1 tl zout
50 ml olijfolie
boeren roomboter
De Laarhoeve pruimenjam*
5 1
Rozijnenbrood

Rozijnenbrood

met boeren roomboter en pruimenjam
Lunch
10 minuten + 60 minuten bakken
4
personen
8 sneden (bruin)brood
100 g bresaola, dun gesneden
100 g zuurkool
1 teentje knoflook
2 el olijfolie
grof zout en grofgemalen peper
0 0
crostini

crostini

met zuurkool en bresaola
Thema Recepten
ca. 15 min
4
personen
500 g asperges
2 sjalotten
30 g boter
1 kruimige aardappel (bijv. Frieslander)
1 l aspergekookvocht (blijft over na het koken van de asperges)
200 ml slagroom
1 eigeel
2 el herder crunch
eventueel: veldsla of rucola
zout en peper
0 0
ASPERGEVELOUTÉ

ASPERGEVELOUTÉ

ROMIGE ASPERGESOEP MET HERDER CRUNCH
Thema Recepten
ca. 30 min
4
personen
400 ml verse dubbelsap
1 flinke hand spinazie
2 takjes munt
0 0
Groene smoothie met spinazie

Groene smoothie met spinazie

munt en appel-peersap
Thema Recepten
2 min
2
personen
932 kcal 73 g 44 g 17 g 10 g 51 g 1.5 g
4 el olijfolie
1 groene kool
100 g plakjes bio ontbijtspek
1 sjalotje
½ teen knoflook
500 g h.o.h gehakt
50 g hazelnoot
100 g gedroogde pruimen (uit Agen)
2 sneden witbrood
scheut melk
1 ei
4 laurierblaadjes
100 ml vleesbouillon
zout en peper
Extra nodig: Ovenschaal en bakplaat
1kg Eigenheimers
5 1
Gehaktballen uit de oven

Gehaktballen uit de oven

met aardappeltjes en ontbijtspek
Thema Recepten
ca. 45 min
4
personen

Thema Recepten

Op ZTRDG.nl kun je 7 dagen per week je inkopen doen en kiezen uit een breed assortiment producten (zowel vers als houdbaar) die op een door jou gekozen tijdstip bezorgd worden.