- Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
- Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
- Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
- Recepten /
- Tagliatelle met salie

Tagliatelle met salie
En rundersaucijs
ca. 30 min
Italië meets Nederland in dit gerecht. Waarom zou je de rundersaucijs niet met pasta combineren? Weer eens wat anders dan het gewoonlijke AVG’tje.
Recept ingrediënten Print
250 g tagliatelle
75 g rucola
100 g honing tomaatjes
2 tenen knoflook
4 takjes salie
400 g varkenssaucijzen
zout en peper
|
RECEPT BEREIDING IN STAPPEN
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng water met zout aan de kook om de pasta te koken.
- Halveer de tomaatjes en snij de salie fijn. Snij de rucola grof en houd apart.
- Pel en snij de knoflook in dunne plakjes. Verdeel de tomaatjes op een flink stuk aluminiumfolie en bestrooi met zout, peper, knoflook en gesneden salie en besprenkel met olijfolie.
- Vouw het folie luchtig dicht en laat ze in de oven in ca. 20 min. garen tot ze zacht zijn.
- Bak intussen de saucijzen in ca. 10 min. gaar.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet af. Voeg wat olie toe en schep de rucola erdoor.
- Serveer de pasta met de tomaatjes erop en de saucijs erbij.