Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Spinaziequiche met Blauwklaver kaas

Spinaziequiche met Blauwklaver kaas

en een beetje slagroom

ca. 40 min
4
personen

Een heerlijk fris en licht verteerbaar taartje waar je eenvoudig hoge ogen mee gooit bij de fijnproevers. De blauwklaverkaas heeft echt een boers karakter, is heerlijk romig en zorgt voor een filmend laagje in de mond. De korst van deze blauwader brengt ziltigheid en maakt de quiche samen met de zachte en malse spinazie, een vollegrondsgroente direct uit de Westfriese kleigrond, echt helemaal af. Simpel, dus niets meer aan doen. Behalve een lekkere frisse salade 'on the side' serveren als je het als hoofdgerecht wil serveren.

Ook Lekker (met)

Voor de salade:
6 stronkjes raapstelen
2 x kleine venkel
250 g warm gerookte zalm (vel verwijderd)
2 kleine sinaasappels geschild en in partjes
150 g verse mozzarella
70 g geroosterde en ontvelde hazelnoten

Voor de dressing:
50 ml olijfolie
50 ml vers geperst sinaasappelsap
50 ml citroensap
zeezout flakes
0 0
Frisse salade met raapstelen en zalm

Frisse salade met raapstelen en zalm

venkel en mozzarella
Brunch
ca. 15 min
2
personen
2 sneetjes witbrood zonder korst, 2 el room, 200 g zalmfilet, 200 g witvisfilet (bijv. schelvis), 1 ei, zout en peper, 2 l groentebouillon (van een blokje), 200 g bospenen, 100 g verse gedopte tuinbonen, 100 g verse gedopte doperwten, 100 g broccoli, 100 g bloemkool, 1 bos lente-ui, 150 g verse spinazie, 1 bosje peterselie, 1 bosje bieslook, extra nodig: keukenmachine
0 0
voorjaarsgroenten soep

voorjaarsgroenten soep

met visballen
Voorgerecht
ca. 40 min
4
personen

Recent bekeken