Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Spaanse gehaktballetjes

Spaanse gehaktballetjes

met spinazie en rijst

ca. 40 min
2
personen

Gehaktballetjes en tomatensaus zijn een match made in heaven. Zo ook in dit gerecht. Serveer het met jasmijnrijst en geroerbakte spinazie.

Ook Lekker (met)

½ ui
1 teen knoflook
1 stengel bleekselderij
¼ winterpeen
1 (250 g) bakje kastanje champignons
2 el olijfolie om te bakken
1 el gedroogde oregano
1 blikje gepelde tomaten
50 g rode linzen
Zout en peper
1 x (250 g) spaghetti
100 g Parmezaan geraspt
0 0
Vega Bolognese

Vega Bolognese

met kastanje champignons en rode linzen
Main
ca. 30 min
2
personen
150 g sperziebonen
1/2 venkel
1 rode paprika
1 kleine rode ui
2 tl gerookt paprikapoeder
2 tl gerookt piment
1/2 el kurkuma
1 laurierblad
400 ml water
1 groentebouillon blokje
200 g gepelde tomaten uit blik
ca. 10 zwarte olijven
125 g Calasparra rijst
zout en peper
olijfolie om in te bakken
0 0
Vega paella

Vega paella

met olijven en venkel
Hoofdgerecht
ca. 40 min
2
personen
10 takjes platte peterselie
1 teen knoflook
1 citroen
1/2 bloemkool
2 kipkarbonades
450 gram paddenstoelen
olijfolie om in te bakken
zout en peper
0 0
Gebakken bloemkool met kipkarbonades

Gebakken bloemkool met kipkarbonades

en paddenstoelen
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen

Recent bekeken