Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
Sinaasappel-maanzaad ‘semifreddo’

Sinaasappel-maanzaad ‘semifreddo’

met granaatappel

30 min. + 1 nacht vriezen
4
personen

Toen alles bevroren was, keek de koning nog eens goed. ‘Dit is niets. Te hard, te strak, het vloeit niet. Ik wil wat meer beweging zien. Kan dat?’ ‘Natuurlijk sire, u vraagt, wij draaien.’ En lekker dat het is!

Ook Lekker (met)

stoofperen:
ca. 1 kg stoofperen (geschild gewicht)
½ l water
250 ml rode wijn
60 g suiker
3 cm verse gemberplakjes
custard:
400 ml melk
1 vanillestokje
20 g suiker
4 eidooiers (eiwitten bewaren voor de merengues)
1 volle el. bloem
merengues:
4 eiwitten
200 g suiker
spuitzak met spuitje
garnering:
1 cake
125 ml slagroom
Extra nodig: mixer, bakpapier
0 0
Classic No Stress Christmas Trifle

Classic No Stress Christmas Trifle

met stoofperen en merengues
Desserts
2 uur 30 minuten
8
personen
1 ui
2 teen knoflook
3 witlofstronk
olijfolie
1 pot groenteknoflookbouillon
50 ml slagroom
zout en peper
80 g broodkruim van 1 Woeste Knoest (brood)
½ bosje peterselie
½ citroen
1 x paddenstoelenmix
Extra nodig:
Keukenmachine en staafmixer
0 0
licht romige witlofsoep

licht romige witlofsoep

met paddenstoelen en ‘gremoulata’
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
150 ml rode wijn
1 pot runderfond
4 hertenbiefstukjes
2 tl venkelzaad
½ pompoen (ca. 750 g)
1 zakje farrotto & pompoen
2 el wilde gedroogde bosbessen
boter
1 bosje verse salie
20 4
Hertenbiefstuk met wilde bosbessenjus

Hertenbiefstuk met wilde bosbessenjus

Met geroosterde pompoen, ‘farrotto’ en gefrituurde salie
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen

Recent bekeken