Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Runderstoof

Runderstoof

Met bier, mosterd

ca. 10 min. + ca. 90 min. stoven
4
personen

Bier en vlees is een gelukkig huwelijk. Echt waar. En met dit gerecht krijg je ook meteen zin in koud & guur weer. En we snappen het best als je er een extra flesje bier bij pakt tijdens het koken. Proost!

Ook Lekker (met)

1 kg mooie runder riblappen
2 uien
3 tenen knoflook
zout en peper
1 el bloem
2 el olijfolie om te bakken en 1 el boter
4 dl rode wijn
2 laurierblaadjes
2 dl runderfond (pot)
2 takjes tijm
1 takje rozemarijn
voor de geroosterde wintergroenten:
2 Pastinaak
2 winterwortels
1 kleine koolraap
olijfolie om te bakken
4 takjes tijm
0 0
rode wijn runderstoof

rode wijn runderstoof

met geroosterde wintergroenten
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen
1.2 kg stooflappen
1 kaneelstokje
1 tl kerriepoeder
1 tl komijnpoeder
1 tl gemberpoeder
1 tl gemalen koriander
2 kruidnagels
2 el bloem
2 uien
2 tenen knoflook
4 el olie
1 pot runderfond (ca. 450 ml)
1 blikje tomatenblokjes op sap
1 flespompoen
1 bosje koriander
gemalen zwarte peper
snufje zout
0 0
Marokkaanse runderstoof

Marokkaanse runderstoof

met pompoen
Hoofdgerecht
100 min (inc. 90 min stoven)
4
personen

Recent bekeken