Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis

  

Ons tweede kerstmenu zou je met goed fatsoen verlicht kunnen noemen. Rudolph is er na een lange tocht zo maar in gevlogen. Het hoofdgerecht bestaat uit sappige hertenbiefstuk met wilde bosbessenjus, geroosterde pompoen, ‘farrotto’ en gefrituurde salie. Vooraf hebben we Gravad Lax en toe Classic No Stress Christmas Trifle met stoofperen en merengues. Je kunt het hele menu bij ons bestellen, of alleen het voor-, hoofd- of nagerecht.

2 grote of 4 kleinere verse rode bieten
1 bosje verse dille
2 x 160 g verse zalm
grof zout, zwarte peper, klein beetje suiker
1 x citroen
4 el extra vierge olijfolie
1 x 125 ml crème fraîche
fijne rasp
0 0
Gravad Lax à la minute

Gravad Lax à la minute

met biet en crème fraîche
Voorgerecht
ca. 60 min
4
personen
150 ml rode wijn
1 pot runderfond
4 hertenbiefstukjes
2 tl venkelzaad
½ pompoen (ca. 750 g)
1 zakje farrotto & pompoen
2 el wilde gedroogde bosbessen
boter
1 bosje verse salie
20 4
Hertenbiefstuk met wilde bosbessenjus

Hertenbiefstuk met wilde bosbessenjus

Met geroosterde pompoen, ‘farrotto’ en gefrituurde salie
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
stoofperen:
ca. 1 kg stoofperen (geschild gewicht)
½ l water
250 ml rode wijn
60 g suiker
3 cm verse gemberplakjes
custard:
400 ml melk
1 vanillestokje
20 g suiker
4 eidooiers (eiwitten bewaren voor de merengues)
1 volle el. bloem
merengues:
4 eiwitten
200 g suiker
spuitzak met spuitje
garnering:
1 cake
125 ml slagroom
Extra nodig: mixer, bakpapier
0 0
Classic No Stress Christmas Trifle

Classic No Stress Christmas Trifle

met stoofperen en merengues
Desserts
2 uur 30 minuten
8
personen

Heee pssst...

Run, Rudolph, Run kost €17,99 per persoon

Je krijgt alles thuisbezorgd op woensdag-, donderdag- of vrijdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur.