Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Rode kidneybonen (bio)

450 Gram

Greenage

GreenAge rode kidneybonen week je een nacht en kook je daarna in ongeveer een uurtje gaar. Kooktip: zet de bonen niet op hoog vuur, maar laat het water juist zachtjes koken & zet ze maximaal 1 cm onder water – vul bij met wat kokend heet water uit de waterkoker als de bonen droog komen te staan. Op deze manier worden de bonen mooi gelijkmatig gaar en verklein je de kans dat ze barsten of stuk koken.

Dit product is leverbaar op

  • zo
  • ma
  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
2,79

Specificaties

Voedingswaarden per 100g

Energie
1334 kJ / 317 kcal
Eiwitten
24,2 Gram
Koolhydraten
40 Gram
Suikers
1,2 Gram
Voedingsvezels
23,4 Gram
Vet
1,5 Gram
Verzadigd vet
0,2 Gram
Zout
0,05 Gram

Bereiden

was de bonen en week ze 12 u in een pan met ruim water. Kook ze daarna 45 tot 90 minuten in ruim water. Gebruik 80 g rauwe bonen per persoon.

Ingrediënten

Rode kidneybonen*
* van gecontroleerde biologische landbouw

Tenminste houdbaar tot

319

Recent bekeken