Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
zeeduivel met spek

zeeduivel met spek

tomaat en saffraan

ca. 25 min
2
personen

Kook zeeduivel met spek, tomaat en saffraan.

Ook Lekker (met)

1/2 zoete witte ui
1 mandarijn
1 el boter
1/2 dl droge witte wijn
1 dl visbouillon
1 envelopje saffraan
scheutje olijfolie (om in te bakken)
400 g zeeduivel (incl bot, vis schoongemaakt)
6 groene olijven
snufje zout en peper
0 0
gebraden zeeduivel

gebraden zeeduivel

met mandarijn
Hoofdgerecht
ca. 35 min
2
personen
1 zeeduivel zonder vel, niet gefileerd (ongeveer 750 g)
100 g gesneden spek of Duitse gerookte Schinken
1 sjalotje
1 el roomboter
2 frisse appels
2 glazen cider
250 ml slagroom
1 tl maïzena
snufje zout en peper
0 0
zeeduivel met cider

zeeduivel met cider

en appel
Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen

Recent bekeken