Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
zalmspiesjes

zalmspiesjes

met peper, limoen en salsa verde

ca. 20 min
2
personen

ZTRDG kookt in het seizoen en maakt in juli zalmspiesjes met peper, limoen en salsa verde. 

Ook Lekker (met)

600 g pompoen, 1 venkelknol, 400 ml kokosmelk, 1 el gele Thaise pastacurry, 1/2 tl kukurma, 2 stengels citroengras, 600 ml visbouillon, 1 el Thaise vissaus (nam pla, flesje), 2 el bruine suiker of palmsuiker, 3 limoenblaadjes, 250 g verse MSC-zalm, 250 g kabeljauw, 1/2 paksoi, 1 limoen, 1 bosje koriander
0 0
Thaise vissoep

Thaise vissoep

met pompoen, venkel en paksoi
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen
40 g boter
40 g bloem
¼ l melk
750 g (wilde) zalmfilet met MSC-keurmerk
1 ei
10 kwarteleitjes
¼ l crème fraîche
1 snufje cayennepeper
1 citroen
zout
100 g zeekraal
1 lenteui
2 el Italiaanse olijfolie extra vergine
3 el lekkere mayonaise (bijv. Tons Majonais, of zelf maken)
1 tl wasabi
0 0
mousse van zalm en kwarteleitjes

mousse van zalm en kwarteleitjes

met zeekraal en wasabi-mayo
Voorgerecht
ca. 45 min
4
personen

Recent bekeken