Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
zalm met luchtige kruidenkorst

zalm met luchtige kruidenkorst

uit de oven

ca. 20 min
4
personen

Lekker met in olijfolie gestoofde groene asperges.

Ook Lekker (met)

4 stengels bleekselderij
2 jonge venkelknol
klein bosje platte peterselie
citroensap van 1 à 2 citroenen
4 à 6 el extra vergine olijfolie
evt. ahornsiroop (maple syrup)
zout en peper
2 el geroosterde pompoenpitten
stukje Parmezaanse kaas
0 0
'fennel-celery salad'

'fennel-celery salad'

met geroosterde pompoenpitten en Parmezaanse kaas
Lunch
ca. 20 min
4
personen
1 sjalotje
200 g sperziebonen
200 g Hollandse peultjes
200 g boterbonen (gele sperziebonen)
200 g snijbonen
2 el mayonaise
2 el yoghurt
4 takjes fijngesneden bladpeterselie
citroensap
paar el kappertjes
4 verse zalmfilets (à 125 g)
brood
olijfolie, zout & peper
0 0
bonensalade met kappertjes

bonensalade met kappertjes

en gebakken zalm
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen

Recent bekeken