Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
witte vis

witte vis

met bordelaisesaus

ca. 40 min
4
personen

Ook Lekker (met)

klein bosje dille
klein bosje bieslook
paar takjes platte peterselie
100 g boter + boter om te bakken
zout en peper
4 mooie verse regenboogforellen
4 verse laurierbladeren
droge witte wijn
1 bosje waterkers
Extra nodig:1 of 2 ovenschalen/braadslede(s) met ruimte voor 4 forellen
0 0
forel uit de oven

forel uit de oven

met kruidenboter en rozeval aardappels 
Hoofdgerecht
ca. 45 min
4
personen
1 mooi ambachtelijk stevig (niet te hoog) ongesneden brood
4 eieren
6 middelgrote augurken
1 appel
1 rode ui
1 komkommer
ca. 250 ml mayonaise
ca. 250 ml crème fraîche of kwark of dikke (Griekse 0%) yoghurt
150 g gerookte zalm of gemarineerde zalm in plakjes
150 g gerookte heilbot in plakjes
200 g Noorse garnalen
1 bosje dille
1 flinke bos bieslook
1 potje zalmeitjes
0 0
Zweedse broodtaart

Zweedse broodtaart

smörgåstårta, een typisch Zweeds gerecht
Lunch
ca. 45,45 min
6
personen
1 kleine winterwortel
1 dunne prei
3 stengels bleekselderij
½venkelknol
1laurierblad
bakolie
½ glas droge witte wijn
1 pot visfond (ca. 400 ml)
250 g verse kabeljauw
250 g verse Noorse zalm
1 bosje dille
200 ml zure room
3 eidooiers
zout en peper
100 g Noorse garnalen
brood
0 0
Noorse vissoep met prei,

Noorse vissoep met prei,

bleekselderij en venkel
Voorgerecht
ca. 45 min
4
personen

Recent bekeken