Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
weense soufflé

weense soufflé

ca. 40 min
4
personen

Weense soufflé van witbrood en cranberryjam, verschrikkelijk lekker als warm nagerecht. 

Ook Lekker (met)

1 fles rode wijn
500 ml brandewijn
wodka of port
10 kardemom pitten
2 steranijs
4 kruidnagels
1 kaneelstokje + evt. om te garneren
2 mandarijnen
1 rode appel
paar eetlepels vossebessen of cranberry's
evt. toevoegingen of erbij: rozijnen, amandelen, gedroogde vijgen
0 0
glögg van specerijen

glögg van specerijen

en rode wijn
Bijgerecht
ca. 60 min
6
personen
4 eieren
300 ml volle melk
4 el rietsuiker
75 g roomboter
50 ml calvados
citroensap
gemalen kaneel
340 gram casinobrood zonder korstjes
1 appel
slagroom
Boomgaard jam
ovenschaal inhoud ca. 1, 5 L
15 3
bread and butter pudding

bread and butter pudding

met appel
Desserts
ca. 15 min, baktijd: ca. 45 min.
8
personen
½ zoete witte ui
2 cm verse gember
1 sinaasappel
1 appel (jonagold)
70 g walnoten
1 dl sinaasappelsap
300 g cranberries
200 g lichtbruine basterdsuiker
80 g biologische rozijnen
1½ dl witte wijnazijn
½ tl kaneel
extra: 2 of 3 potjes
extra: soda
0 0
cranberrychutney

cranberrychutney

Bijgerecht
ca. 20 min
2
personen

Recent bekeken