Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
pastinaak dumplings

pastinaak dumplings

van pastinaakpuree

ca. 30 min
4
personen

Ook lekker om de dumplings in groentebouillon te koken en daarin te serveren.

Ook Lekker (met)

aardappels voor chips (bijv. Doré, lichtkruimig)
zout
1 potje crème fraîche
1 bosje dille
1 potje zalmeitjes of foreleitjes
zwarte peper uit de molen
extra nodig: frituur, schaaf en keukenpapier
0 0
homemade chips

homemade chips

met crème fraîche, dille en zalmeitjes
Bijgerecht
ca. 20 min
8
personen
ca. 300 g pandanrijst
4 à 6 kropjes kleine paksoi (Shanghai paksoi, of bok choy)
1 fijngesneden teentje knoflook
1 cm vers geraspte gemberwortel
½ in reepjes gesneden rood pepertje
ca. 100 ml Chinese sojasaus
ca. 100 ml Chinese oestersaus
0 0
loempiaatjes met paksoi

loempiaatjes met paksoi

soja-oestersaus, rijst en cashewnoten
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen
100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen (toko), 3 el fijn gehakte pinda's, 100 g Hollandse granalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes munt, 2 takjes koriander, 1 rode paprika, 1 bakje taugé, 3 el Hoisinsaus, 1 el vissaus (nam pla, flesje), 1 teen knoflook, 1 limoen, 1 rode peper
0 0
vietnamese rolls

vietnamese rolls

met Hollandse garnalen
Borrel en Snack
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken