Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
mousse van zalm en kwarteleitjes

mousse van zalm en kwarteleitjes

met zeekraal en wasabi-mayo

ca. 45 min
4
personen

Heerlijk voorgerecht. In plakken serveren met wat salade en groene mayo. 

Ook Lekker (met)

4 stukken (wilde) zalmfilet à 100 g
50 g (Japanse) broodkruim
1 handje bladpeterselie
takjes bieslook
blaadjes verse oregano
1 teentje knoflook
2 el Italiaanse extra vergine olijfolie
1 citroen
snufje zout en peper
0 0
zalm met luchtige kruidenkorst

zalm met luchtige kruidenkorst

uit de oven
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen
voor de zalm:
1 el korianderzaad
1 el suiker
100 g zeezout
2 el grof gemalen peper
1 bosje verse dille
erbij:
jenever of akvavit
extra: aluminiumfolie
voor de pompoen:
1 schijf pompoen (ca 300 g)
1 dl witte wijnazijn
1 el honing
2 cm geschilde gember
snufje zout en peper
0 0
gravad lax

gravad lax

met zoetzure pompoen
Borrel en Snack
20 min. (+ 24 uur marineren)
10
personen

Recent bekeken