Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
gevulde vijgen

gevulde vijgen

met geitenkaas, rozemarijn en walnoot

ca. 20 min
4
personen

Ook Lekker (met)

voor het deeg:
330 g tarwemeel voor boerenbrood
200 ml handwarm water
3 g droge gist
1 el boter
1 tl zout
1 tl suiker
voor de vulling:
1 vers (zacht) geitenkaasje (ca 75 g)
1 zoete handappel
2 verse vijgen
2 el honing
3 takjes tijm
0 0
Geitenkaas-tijmbrood

Geitenkaas-tijmbrood

met appel en vijgen
Voorgerecht
ca. 120 min
2
personen
400 g nieuwe vastkokende aardappels
150 g Hollandse sperziebonen
6 - 8 verse vijgen
scheutje extra vergine olijfolie
scheutje balsamico azijn
2 takjes tijm
1 bosje rucola
150 g zachte geitenkaas (in stukjes)
80 g walnoten
snufje zout en peper
0 0
salade met vijgen

salade met vijgen

geitenkaas en walnoot
Bijgerecht
ca. 25 min
4
personen

Recent bekeken