Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Gele biet met warme geitenkaas

Gele biet met warme geitenkaas

hazelnootolie en dragon

ca. 35 min
2
personen

Ook Lekker (met)

deeg:
300 g witte bloem (tipo 00)
4 g droge gist
200 ml lauw water
1 tl zout
1 scheut (extra vergine) olijfolie
vulling:
250 g rode ui
250 g rode kool
2 tenen knoflook
2 takjes rozemarijn
bakolie
1 à 2 el balsamico azijn
zout en peper
2 el zwarte olijven
8 ansjovisfiletjes op olie
50 g feta
blauwschimmelkaas of zachte geitenkaas
2 takjes platte peterselie
extra nodig: bakplaat
0 0
pisaladiere

pisaladiere

met rode kool
Lunch
ca. 60 min
4
personen
4 oerwortels (Deep Purple)
4 gele wortels (Mello Yello)
4 penen
4 kleine rode en/of gele bietjes
1 handje rucola
3 takjes verse oregano
3 el grassige olijfolie
1 stukje verse mierikswortel
1 citroen
zout
0 0
geroosterde wortels

geroosterde wortels

met verse mierikswortel
Voorgerecht
ca. 60 min
4
personen
300 g wilde spinazie
30 g kikkererwtenmeel of gewone bloem
20 g bloem
1 ei
125 ml melk
1 takje rozemarijn
peper en zout
boter om in te bakken
2 tomaten
4 el gare kikkererwten (pot/blik)
125 g zachte geitenkaas
0 0
gevulde flensjes

gevulde flensjes

met geitenkaas, wilde spinazie en kikkererwten
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen

Recent bekeken