Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Geitenkaas-tijmbrood

Geitenkaas-tijmbrood

met appel en vijgen

ca. 120 min
2
personen

Ook Lekker (met)

45 g gist, 350 ml lauw water, 750 g bloem, 1 snuf zout, 100 g suiker, 250 g blauwe druiven, 2 takjes verse rozemarijn, 4 el extra vergine olijfolie, 3 tl grof zout
0 0
schiacciata met druiven

schiacciata met druiven

en rozemarijn
Lunch
Ca. 1 uur + 1.5 uur rijzen
6
personen
deeg:
750 g tarwebloem
2 tl zout
ca. 475 ml lauw water
2 scheuten extra vergine olijfolie
10 g droge gist
vulling:
6 à 8 cherrytomaatjes
10 groene of zwarte olijven zonder pit
1 potje zongedroogde tomaatjes op olijfolie
½ rode ui
1 bosje rozemarijn
1 el oregano (gedroogd)
1 el pesto
grof zeezout
0 0
mediterraan brood

mediterraan brood

4x anders
Bijgerecht
ca. 90 min
8
personen
2 plakken bruin (zuurdesem)brood
150 g zachte geitenkaas
100 g rauwe ham (gesneden)
3 el verse groene kruiden (peterselie, bieslook, dragon, basilicum)
2 el olijfolie
0 0
brood met geitenkaas

brood met geitenkaas

en rauwe ham
Lunch
ca. 10 min
2
personen

Recent bekeken