Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
gegrilde aubergine en courgette

gegrilde aubergine en courgette

met ricotta en salsa verde

ca. 15 min
4
personen

Recept voor gegrilde aubergine en courgette met ricotta en salsa verde. 

Ook Lekker (met)

voor het deeg:
200 g zachte tarwebloem (tenero duro tipo 00)
1 dl lauw water (iets meer dan 1 dl)
12 g verse gist of ca ½ zakje (ca 7 gr) gedroogd
½ tl zout
voor de topping:
1 courgette
1 aubergine
3 tomaten
1 blikje ansjovis
20 zwarte olijven zonder pit
1 scheut olijfolie
1 tl (verse) oregano
snufje zout en peper
0 0
pizza met courgette

pizza met courgette

aubergine en ansjovis
Lunch
ca. 20 min
4
personen
250 g biologische couscous
2 dl extra vergine olijfolie
1/2 bloemkooltje
1 teentje knoflook
4 takjes platte peterselie
2 el gekookte kikkererwten
1 rode ui
1 aubergine
1 citroen
snufje zout en peper
2 takjes koriander
2 takjes verse munt
2 pitabroodjes
1 el sesamzaad
1 tl paprikapoeder
1 tl tijm (vers of gedroogd)
0 0
bloemkoolcouscous

bloemkoolcouscous

met gebakken aubergine en spicy pita
Lunch
ca. 20 min
4
personen
50 g oud witbrood
1 scheutje melk
2 takjes munt
4 takjes platte peterselie
500 g puur rundergehakt
1 ei
snufje zout en peper
2 tenen knoflook
4 el olijfolie om in te bakken
2 flinke aubergines
2 blikken gepelde tomaten (ca 800 g)
50 ml extra vergine olijfolie
extra: ovenschaal
1 ui
0 0
auberginerolletjes

auberginerolletjes

op tomatensaus
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen

Recent bekeken