Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
ceviche van zeebaars

ceviche van zeebaars

met scherpe cress en gember

ca. 15 min
4
personen

Ceviche is rauwe vis die wordt gemarineerd – en daarmee ook meteen gegaard – in het citrussap van limoen, citroen, grapefruit, zure sinaasappel of een combinatie ervan. De delicate smaak van ceviche heeft maar weinig opsmuk nodig. Maak het gerecht af met slechts een paar kleine, pure toevoegingen, zoals pittige groene peper, scherpe cress en verse gember. Dit gerecht is een lust voor het oog én je smaakpapillen. 

Ook Lekker (met)

500 g zeer verse kabeljauwfilet
snufje zout
1 rode peper
2 teentjes knoflook
3 limoenen
scheutje zonnebloemolie
klein bosje koriander
2 sjalotjes of 1 rode ui
0 0
in limoen gebakken kabeljauw

in limoen gebakken kabeljauw

(Ceviche)
Voorgerecht
ca. 20 min. + 3 uur marineren
4
personen

Recent bekeken