Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
varkensrib-kotelet

varkensrib-kotelet

met Parmaham

ca. 25 min. (+ 2 uur afkoelen)
4
personen

Lekker met zelfgemaakte bramengelei.

Ook Lekker (met)

ca. 1 kg lamsrack (lamskoteletjes aan 1 stuk, ‘gevliesd’)
paprikapoeder
gemalen komijn (djinten)
gemalen korianderzaad (ketoembar)
peper en zout
paar eetlepels olijfolie
4 handsinaasappels
1 bosje radijsjes
2 takjes munt
1 takje peterselie
een bosje rucola
extra vergine olijfolie
sherryazijn
pitabroodjes (volkoren)
0 0
lamskoteletjes

lamskoteletjes

Met sinaasappel-rucola-radijssalade
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen
200 g vers gedopte doperwten (of 600 g ongedopte doperwten)
200 g vers gedopte jonge tuinboontjes
4 takjes munt
4 takjes peterselie
snufje peper en zout
1 citroen
4 à 6 el extra vergine olijfolie
200 g (Griekse) feta
4 à 6 plakjes pancetta
1 biologisch boerenbrood
1 kropje sla
wat gemalen gedroogde chilipeper
0 0
boontjessalade

boontjessalade

met feta en pancetta
Main
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken