Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Gegratineerde mosselen

Gegratineerde mosselen

met oude Boerenkaas

ca. 30 min
6
personen

Verrukkelijk als borrelhapje of voorafje. Even in de oven gratineren en direct serveren.

Ook Lekker (met)

4 kg mosselen
2 preien
2 uien
een paar takjes bladselderij
1 glas droge witte wijn (fairtrade)
2 laurierblaadjes
0 0
klassiek gekookte mosselen

klassiek gekookte mosselen

Hoofdgerecht
ca. 15 min
4
personen
300 g biologische kipvleugeltjes
olie om in te bakken
1 kleine ui
2 tenen knoflook
1 rode peper
1 rode paprika
500 g arroz (paellarijst)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
ca. 1, 2 l visbouillon
1 envelopje saffraan
200 g doperwten (diepvries)
300 g gemengde gefileerde Hollandse vis zonder vel (harder, tongschar, schelvis)
ca. 12 mosselen
1 scheut witte wijn
100 g chorizo
100 g Hollandse garnalen
1 citroen
2 takjes platte peterselie, fijngehakt
extra nodig grote hapjespan of paellapan
0 0
paella

paella

met Hollandse vis
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
1 venkelknol
1 ui
3 tomaten
2 el extra vergine olijfolie
150 g witte vis
500 g mosselen
1 glas witte wijn
zout en chilipeper
0 0
snelle zomerse vissoep

snelle zomerse vissoep

tomaat, ui en witte wijn
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken