Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Flammkuchen

Flammkuchen

met lente-ui en pancetta

ca. 45 min
4
personen

Eerst met je handjes in het deeg, daarna lekker knagen.

Ook Lekker (met)

6 plakjes bladerdeeg (diepvries 12 x 12 cm), 2 à 3 el grove mosterd (bijv. Maille), ca. 750 g verschillende soorten (niet te grote) tomaten, olijfolie, zout en peper, 2 takjes peterselie, 2 takjes oregano, stukje Pecorino Romana kaas, extra nodig: ruime bakplaat en bakpapier
0 0
tomaten 'tart'

tomaten 'tart'

snel en makkelijk
Hoofdgerecht
ca. 45 min
4
personen
deeg:
300 g witte bloem (tipo 00)
4 g droge gist
200 ml lauw water
1 tl zout
1 scheut (extra vergine) olijfolie
vulling:
250 g rode ui
250 g rode kool
2 tenen knoflook
2 takjes rozemarijn
bakolie
1 à 2 el balsamico azijn
zout en peper
2 el zwarte olijven
8 ansjovisfiletjes op olie
50 g feta
blauwschimmelkaas of zachte geitenkaas
2 takjes platte peterselie
extra nodig: bakplaat
0 0
pisaladiere

pisaladiere

met rode kool
Lunch
ca. 60 min
4
personen
voor het deeg:, 12 g verse gist of ½ zakje (ca 7 g) gedroogde gist, 200 g zachte tarwebloem (tenero duro tipo 00), 1 dl lauw water (iets meer dan 1 dl), ½ tl zout, voor de topping:, 4 el tomatensugo, 2 middelgrote biologische aardappels, 4 plakjes Italiaanse rauwe ham, 1 el olie om in te bakken, snufje zout en peper, 100 g raclette (kaas) in plakjes, 4 takjes tijm
0 0
homemade pizza

homemade pizza

met aardappelen raclette
Hoofdgerecht
ca. 120 min.
2
personen

Recent bekeken