Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Wisselend aanbod per dag
  • op woensdag & vrijdag alle producten beschikbaar      
  • Meer weten over ZTRDG?
2 grote winterpenen
1 teentje knoflook
1 trosje honingtomaten
2 sjalotten
2 el extra vergine olijfolie
3 el sesamzaad
1 rode peper
1 tl komijnpoeder
zout en peper
0 0
WORTELSPREAD

WORTELSPREAD

ZOMERDIP
Main
ca. 40 min
4
personen
Voor het flatbread: ™
200 g tarwebloem ™
6 g bakpoeder ™
150 g yoghurt ™
ca. 3 el water ™snufje zout
Voor de topping:
200 g boerenkoolblad
™25 g walnoten
1 rookworst
50 g geraspte Beemster belegen
1 teentje knoflook
100 ml olijfolie
zout en peper
1 zakje Oloves olijven, chili & oregano
extra:
deegroller
0 0
Flatbread

Flatbread

met boerenkool- pesto, rookworst en groene olijven
Borrel en Snack
ca. 30 min
2
personen
1 blikje mais (ca. 230 g)
½ bosje koriander
1 pak tortilla’s
zout
125 ml crème fraîche
1 flesje Let’s Salsa Explosive Pineapple sauce
Extra nodig: bakpapier
0 0
TORTILLA CHIPS DE LA CASA

TORTILLA CHIPS DE LA CASA

Borrel en Snack
ca. 25 min
4
personen
250 g zoete aardappel
3 eieren
200 g speltmeel
3 el honing
1 el Chikko-Not-Coffee roasted chicory*
1 tl kaneel
2 cm verse gember (geraspt)
mspt zout
2 tl bakpoeder
roomboter
handje noten en/of zaden
Extra nodig: cakevorm
Extra nodig:
cakevorm
11 3
Zoete aardappelcake

Zoete aardappelcake

met chicory
Borrel en Snack
ca. 50 min
8
personen
1 biologische sinaasappel
1 biologische citroen
1 biologische limoen
1 grapefruit
250 g suiker
25 g Jacob Hooy kinabast
3 el Jacob Hooy citroenzuurpoeder
5 cm gember, in plakjes
4 stukken gedroogde sinaasappelschil
4 steranijs
20 zwarte peperkorrels
4 gedroogde pruimen
20 jeneverbessen
ook nodig: brandschone weckpot van 1,5 l inhoud en brandschone lege flessen
0 0
Zelfgemaakte tonicsiroop

Zelfgemaakte tonicsiroop

Borrel en Snack
ca. 25 min
14
personen
2 flesjes Monicker Moker (of een Bockbier) 330 cl
1 kaneelstokje
2 kruidnagels
1 sinaasappel
1 citroen
125 g kokosbloesemsuiker (of Dark Muscovado suiker of bruine basterd suiker)
1 ei
50 ml rum
0 0
ztrdgs zopie

ztrdgs zopie

authentiek recept
Borrel en Snack
ca. 30 min
2
personen
4 Hollandse krieltjes
2 appels
1 el crème fraîche
1 el mayonaise
1 el mosterd
3 takjes dille
4 sneetjes roggebrood
2 haringen
handje zeekraal
0 0
HARINGSALADE OP ROGGEBROOD

HARINGSALADE OP ROGGEBROOD

MET KRIELTJES EN APPEL
Main
25 minuten
4
personen
12 ijsblokjes
8 frambozen
Pinkyrose Spiced Lemon & Rose*
Marie-Stella-Maris bruiswater
Citroenpartjes
Eventueel zelf toevoegen:
rozenblaadjes
0 0
Pinky Lemon & Rose

Pinky Lemon & Rose

Virgin cocktail
Main
ca. 5 min
4
personen
3 paprika’s, rood, oranje en geel
2 el kristalsuiker
zout
2 el witte rijstazijn
1 el venkelzaad
1 tl sichuan peperkorrels
een paar druppels geroosterde-sesamolie
ook nodig: ziplock-zakjes
0 0
Zoetzure paprika’s

Zoetzure paprika’s

met venkelzaad en szechuanpeper
Borrel en Snack
ca. 30 min
4
personen
100 g boter
20 g pindakaas
50 g suiker
50 g pecannoten
50 gr fudge
130 g bloem + extra om het werkblad te bestuiven
snufje zout
extra nodig:
Bakplaat
Bakpapier
Plasticfolie
Deegroller
Steekring
0 0
shortbread cookies

shortbread cookies

met fudge, pindakaas en pecannoten
Borrel en Snack
ca. 60 min
4
personen
ca. 5 plakken dungesneden volkorenbrood
1 Dommelaartje ‘hete draak’
1 Machedoux (rauwmelkse kaas)
½ appel
bosje paarse basilicum
extra vergine olijfolie
0 0
Pittig varkentje met geit

Pittig varkentje met geit

en paarse basilicum
Main
ca. 15 min
4
personen
500 g wilde aardappels
100 ml crème fraîche
1 el mayonaise
bosje dille
1,5 el kappertjes afgespoeld
zout en versgemalen peper
0 0
Wilde dillepiepers

Wilde dillepiepers

met kappertjes
Borrel en Snack
20 min + ca. 30 min afkoelen
4
personen
500 gr broodkruimels
500 g licht kruimige aardappels, geschild en in blokjes
zout
100 g boter
500 g Hart & Co zuurkool
8 eieren
100 g bloem
zwarte peper
ook nodig: pan om in te frituren + arachideolie, keukenpapier
Voor de gin-mayonaise
1 ei
1 el mosterd
250 ml arachideolie
1 el appelciderazijn
2 el V2C classic gin
0 0
Zuurkoolkroketjes

Zuurkoolkroketjes

met gin-mayonaise
Borrel en Snack
ca. 1u en 15 min
10
personen
2 sinaasappelen
1 flesje Brandstof sap biet/ venkel
stuk verse gember
1 flesje Ginger ale
extra nodig
™Satéprikker
0 0
ginger beer

ginger beer

bieten/venkel cocktail
Borrel en Snack
ca. 10 min
2
personen
ROYALE MIX ™
2 uien
™1 el + 75 g roomboter
50 g cheddar van Joseph Heler
1 rode peper
300 g Royale Scone mix van Plain Good
250 ml slagroom
1 el garam masala (specerijenmix)
zout en peper
2 el roomboter
2 gesnipperde bosuitjes bij het serveren
0 0
hartige scones met cheddar

hartige scones met cheddar

gekaramelliseerde ui en een indiase touch
Borrel en Snack
ca. 20 min. (plus 15 min. bakken en 10 min. afkoelen)
8
personen
1 reep Mesjokke chocolade Stardust*
handje gemengde noten
ca. 5 gram John Altman Seasalt popcorn*
0 0
Popcorn-noten-rotsjes

Popcorn-noten-rotsjes

Met chocolade
Main
ca. 15 min
6
personen
150 g pompoen
130 g desem bloem
2 el suiker
snufje zout
olijfolie
2 tl bakpoeder
60 ml melk
0 0
Pompoen-oliebollen

Pompoen-oliebollen

Main
ca. 40 min
8
personen
Voor het bierbeslag:
2 eidooiers
150 g bloem
1 flesje bier
1 teentje knoflook
2 takjes platte peterselie
2 tl paprikapoeder
1 tl nootmuskaat
zout en peper

Voor de kibbeling:
320 g kabeljauw (of andere witvis)
zout en peper

Voor de knoflooksaus:
1 teentje knoflook
2 el. knoflookbieslook
2 el yoghurt
125 g mayonaise
zout
0 0
KIBBELING

KIBBELING

MET KNOFLOOKSAUS
Main
ca. 25 min
2
personen
Dommelaartje ‘Venkel’
Herderham
Kruidige olijvenmix
Zwarte peper chips
Pinda Cashew mix spicy
Blauw Klaver kaas
Vijgenjam
Petit Doruvael kaas
Buffel mozzarella
Tapenade
Desem ciabatta pesto/olijven
0 0
Borrelplank

Borrelplank

Main
4
personen