Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
tonijn

tonijn

met granaatappelcouscous

15 min. (+ 2 uur marineren)
4
personen

Met charmoula, een klassieke Marokkaanse marinade.

Ook Lekker (met)

600 g kippendijen
150 g verse walnoten
2 el olijfolie om te bakken
2 el boter
1 à 2 uien
1 tl kurkuma (geelwortel poeder)
¼ tl gemalen kaneel
¼ tl nootmuskaat
zout en peper
400 ml kippenbouillon
200 ml water
5 el granaatappelsiroop (Turkse winkel)
Voor de rijst:
1 el ghee
3 kardemompeulen
3 kruidnagels
8 zwarte peperkorrels
1 klein kaneelstokje
250 g basmatirijst
1 envelopje saffraan
4 dadels
1 granaatappel
20 4
‘Fesenjan’ Perzische kipstoof

‘Fesenjan’ Perzische kipstoof

met walnoten en granaatappel
Hoofdgerecht
ca. 120 min
4
personen
4 kwartels, uitgebeend (vraag poelier)
4 el olie om in te bakken
50 g pistachnoten
1 teentje knoflook
1 potje gevogeltefond
1 dl rode port
1 el köftekruiden (Turkse winkel)
2 kleine aubergines
snufje zout en peper
1 grote granaatappel
2 takjes venkelgroen
0 0
Kwartel

Kwartel

Met granaatappeljus
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
150 g bulgur
½ L water of (groente)bouillon
125 g bloemkool
½ venkelknol
4 el extra vergine olijfolie
citroensap
2 el granaatappelsiroop (Turkse winkel)
zout
zwarte peper
honing
4 el fijngesneden platte peterselie
2 el fijngesneden verse munt
70 g verse walnoten
½ granaatappel
0 0
herfstsalade met tabouleh

herfstsalade met tabouleh

bloemkool, venkel, granaatappel en walnoten
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen

Recent bekeken