Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
tomatensalade

tomatensalade

met gegrilde polenta, mozzarella en pesto

ca. 45 min
6
personen

Recept voor tomatensalade met gegrilde polenta, mozzarella en pesto. 

Ook Lekker (met)

150 g bulgur
1 bosje platte peterselie
half bosje munt
2 lente-uitjes
1 - 2 citroenen
flinke scheut extra vergine olijfolie
snufje zout en peper
1 bosje groene asperges
8 tomaten
200 g haloumni (Griekse grillkaas)
scheutje rode wijnazijn
0 0
zomerse tabouleh

zomerse tabouleh

met haloumni
Hoofdgerecht
ca. 25 min. (+ 1 uur wachttijd)
4
personen
6 plakjes bladerdeeg (diepvries 12 x 12 cm), 2 à 3 el grove mosterd (bijv. Maille), ca. 750 g verschillende soorten (niet te grote) tomaten, olijfolie, zout en peper, 2 takjes peterselie, 2 takjes oregano, stukje Pecorino Romana kaas, extra nodig: ruime bakplaat en bakpapier
0 0
tomaten 'tart'

tomaten 'tart'

snel en makkelijk
Hoofdgerecht
ca. 45 min
4
personen
200 g polenta
1 klein bouillonblokje
3 el olijfolie
1 uitje
1 teen knoflook
1 snuf chilipeper
1 blikje gepelde tomaten
2 kleine aubergines
1 klein bosje bladpeterselie
Parmezaanse kaas
zout
0 0
polenta met tomatensaus

polenta met tomatensaus

en aubergine
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen

Recent bekeken