Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
tomaat tartelette

tomaat tartelette

met rode ui en basilicum

ca. 40 min
4
personen

Ongeveer 20 min. bakken op 190 °C. En dan smullen! Lekker als brunch, lunch, tussendoor of als voorafje. 

Ook Lekker (met)

75 g gedroogde tomaten
4 plakjes bladerdeeg
180 g verse ricotta
75 g geraspte Parmezaan
2 eieren
1 el bloem
scheutje olijfolie
2 el dille en bieslook
beetje peper
extra: 1 persoons taartvormpje (10 cm doorsnede, 2 cm hoog)
0 0
ricotta-taartje met Parmezaan

ricotta-taartje met Parmezaan

en gedroogde tomaat
Voorgerecht
ca. 45 min
4
personen
6 plakjes (diepvries) bladerdeeg (10x10 cm)
3 flinke stronkjes witlof
1 el boter en een scheutje bakolie
1 el honing
grof zeezout en peper
125 g gorgonzola
10 takjes tijm
ei om te smeren
handje walnoten
0 0
witlof tartelette

witlof tartelette

met gorgonzola, honing en tijm
Lunch
ca. 45 min
6
personen
2 plakjes (diepvries)bladerdeeg 12x12 cm
1 ei
1 klein blikje bonito tonijn (MSC)
50 g haricots vert
1 tomaat
2 kleine aardappeltjes
1 rode ui
2 ansjovisfilets
1 tl sherry azijn
1 el extra vergine olijfolie
1 takje bladpeterselie
snufje zout en peper
0 0
niçoise taartje

niçoise taartje

Hoofdgerecht
ca. 25 min
1
personen

Recent bekeken