Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
spinaziegnocchi

spinaziegnocchi

met salieboter

ca. 30 min
4
personen

ZTRDG.nl kookt recepten in het seizoen en maakt spinaziegnocchi met salieboter.

Ook Lekker (met)

300 g wilde spinazie
30 g kikkererwtenmeel of gewone bloem
20 g bloem
1 ei
125 ml melk
1 takje rozemarijn
peper en zout
boter om in te bakken
2 tomaten
4 el gare kikkererwten (pot/blik)
125 g zachte geitenkaas
0 0
gevulde flensjes

gevulde flensjes

met geitenkaas, wilde spinazie en kikkererwten
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen
voor het deeg:
10 g gist of ½ zakje droge gist
250 g bloem
125 ml lauw water
20 g boter
snufje zout
voor de vulling:
1 el boter
2 lente-uitjes
2 tenen knoflook
2 takjes majoraan
2 flinke handen spinazie (gewassen)
1 el olie
2 dooiers
2 eieren (hele)
225 ml room
225 ml melk
snufje zout, peper en nootmuskaat
100 g blue d
0 0
spinazietaartjes

spinazietaartjes

met bleu d’Auvergne
Hoofdgerecht
ca. 50 min
4
personen
1 uitje, 1 teentje knoflook, 100 g pasta (orecchiette, macaroni, rigatoni), 200 g ‘wilde’ spinazie of snijbiet, 600 ml bouillon, 100 g pecorino, 3 eieren, zout en peper, stokjes: 2 plakjes bladerdeeg, 1 ei, 1 el sesamzaad
0 0
soep met spinazie

soep met spinazie

ei en pecorino
Lunch
ca. 20 min
4
personen
groenten:
150 à 200 g (Hollandse) verse peultjes
150 à 200 g verse sperziebonen
150 à 200 g vers gedopte of diepvries doperwten (ca. 600 g in de dop)
150 à 200 g vers gedopte jonge tuinbonen (ca. 600 g in de peul)
2 lente-uitjes
50 g bietenbladsla of jonge (gewassen) spinazie
zout
dressing:
2 el tahini
1 à 2 el lichte soyasaus
1 citroen
geroosterd sesamzaad
0 0
groene groentensalade

groene groentensalade

met tahini en sesam
Bijgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken