- Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
- Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
- Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis

sandwich met gerookte forel
en appelstroop
ca. 10 min
Wil je dit recept bestellen? Helaas dat kan nog niet. We kiezen namelijk voor vers aanbod van de mooiste boeren, telers en bakkers. Zó volgen we de seizoenen.
Uiteraard kan je wel een aantal ingrediënten voor dit recept vinden op ons Marktplein.
Uiteraard kan je wel een aantal ingrediënten voor dit recept vinden op ons Marktplein.
Recept ingrediënten Print
1 (kleine) el mierikswortelpuree, 1 el mayonaise, 1 stronkje witlof, 2 sneden zuurdesembrood, 2 filets gerookte forel, 1 el appelstroop, 1 bosje rucola, scheutje balsamico-azijn, versgemalen zwarte peper
|
RECEPT BEREIDING IN STAPPEN
Meng de mierikswortelpuree met de mayonaise en verdun het met een beetje water. Snijd de blaadjes witlof los van de stronk. Rooster het desembrood licht. Breek de forel in stukken. Roerbak de witlofblaadjes kort (zodat ze net niet slap worden) op hoog vuur in de olie. Besmeer het brood (niet te zuinig) met appelstroop. Schep de warme witlof op de appelstroop. Verdeel er wat rucola op en besprenkel met balsamico. Verdeel er stukken forel op, schep de mayonaise erover en draai er peper boven.