Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
saffraan-risotto

saffraan-risotto

met asperges en geitenkaas

ca. 25 min
4
personen

Heerlijk romig geel-groen bordje.

Ook Lekker (met)

300 g zeeduivelfilet
4-6 plakjes mager gerookt spek
6 draadjes saffraan
1 glas witte wijn
125 ml slagroom
paar lekkere (cherry)tomaatjes
scheutje olijfolie
takjes bladpeterselie
snufje zout en peper
0 0
zeeduivel met spek

zeeduivel met spek

tomaat en saffraan
Hoofdgerecht
ca. 25 min
2
personen
400 g lamsvlees (liefst van de nek)
1 grote winterpeen
1 courgette
2 kleine uien
1 tl gemalen koriander
1 geconfijte citroen (zie recept of bij Marrokaanse winkel)
50 g groene olijven
1 envelopje saffraan
50 g amandelen
2 el olijfolie
snufje zout en peper
0 0
Lams-tajine met citroen en saffraan

Lams-tajine met citroen en saffraan

Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen
Voor de pasta:
500 g harde bloem (te koop bij delicatessenwinkel) of gewone bloem
4 eieren
2 el olijfolie
snufje zout
0,2 g saffraan

Voor de groente:
1 doosje cherrytomaten (rood en/of geel)
1 courgette
kleine rode uien
8 Turkse puntpaprika
0 0
saffraan-lasagne

saffraan-lasagne

van geroosterde groente
Hoofdgerecht
ca. 45 min
4
personen

Recent bekeken