Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
rode mul

rode mul

in druivenblad

ca. 25 min
4
personen

Lekker voor op een laag smeulende bbq, met een wijntje en een ondergaand zonnetje een prima combi dachten wij zo!

Ook Lekker (met)

800 g verse kleine visjes (slibtong, ansjovis, sardines, kleine poontjes, mulletjes, schar) en garnalen
calamaris en mosselen
200 g bloem
50 g polenta
olie om in te frituren
zout
3 cornichons (kleine, zoute augurkjes)
1 takje bladpeterselie
2 el zilveruitjes
1 el kappertjes
4 el lekkere mayonaise
2 citroenen
0 0
Fritto misto van bijvangst

Fritto misto van bijvangst

met remoulade
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
2 verse (rode) mullen van ca 400 g
300 g gedroogde pasta
100 g zongedroogde tomaat
200 g (wilde) spinazie
1 teentje knoflook
2 el extra vergine olijolie
2 el grof broodkruim
snufje zout en (rode) peper
0 0
pasta met mul

pasta met mul

en gedroogde tomaat
Hoofdgerecht
ca. 15 min
4
personen
4 el olijfolie
4 takjes platte peterselie
1 voorgebakken wit broodje
4-8 rode mullen (afhankelijk van de grootte), schoongemaakt
snufje zout
een halve sinaasappel
1 teentje knoflook
2-4 takjes trostomaatjes
extra: ovenschaal en een fijne rasp
0 0
rode mul

rode mul

met sinaasappel-gremolata
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen
2 grote venkelknollen
4 mulletjes (gefileerd)
1 takje rozemarijn
4 el frisse Italiaanse olijfolie
2 tl rode wijnazijn
3 zoete tomaten
2 teentjes knoflook
1 sjalotje
3 takjes basilicum
snufje zout en peper
0 0
mul en venkel

mul en venkel

uit de oven
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen

Recent bekeken