Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
rode mul

rode mul

met sinaasappel-gremolata

ca. 25 min
4
personen

rode mul met sinaasappel-gremolata en tomaatjes, lekker gerecht voor in de zomer.

Ook Lekker (met)

2 grote venkelknollen
4 mulletjes (gefileerd)
1 takje rozemarijn
4 el frisse Italiaanse olijfolie
2 tl rode wijnazijn
3 zoete tomaten
2 teentjes knoflook
1 sjalotje
3 takjes basilicum
snufje zout en peper
0 0
mul en venkel

mul en venkel

uit de oven
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
2 verse (rode) mullen van ca 400 g
300 g gedroogde pasta
100 g zongedroogde tomaat
200 g (wilde) spinazie
1 teentje knoflook
2 el extra vergine olijolie
2 el grof broodkruim
snufje zout en (rode) peper
0 0
pasta met mul

pasta met mul

en gedroogde tomaat
Hoofdgerecht
ca. 15 min
4
personen
4 rode mullen
schoongemaakt en zonder schubben
1 pot druivenbladeren op sap (Turkse winkel) of verse druivenbladeren
2 groene citroenen
extra vergine olijfolie om te besprekelen
peper en zout
0 0
rode mul

rode mul

in druivenblad
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen

Recent bekeken