Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
rode cole slaw

rode cole slaw

met gerookte kip

Ca. 20 min. + 1 nacht pekelen
4
personen

Nachtje pekelen, daarna smullen bij je lunch.

Ook Lekker (met)

salade:
2 bosjes verse jonge snijbiet (eventueel in verschillende kleuren)
1 bos molsla*
*molsla: gele paardenbloembladeren als witlof geteeld. Ook wel aangeboden onder de Franse benaming ‘pissenlit’
dressing:
1 sjalotje
2 tl Dijon mosterd
3 el granaatappel azijn (of frambozenazijn)
4 el extra vergine olijfolie
1 el maple syrup (ahornsiroop)
zout en peper
zwart sesamzaad (licht geroosterd)
0 0
'chard slaw'

'chard slaw'

met zwarte sesam
Lunch
ca. 20 min
4
personen
1 grote koolrabi, 1 klein bosje bieslook, 1 el room, 1 el grove mosterd, 1 tl witte wijnazijn, 1 el extra vergine olijfolie, 1 stukje verse mierikswortel, 250 g gerookte makreel of gerookte (wilde) zalm, zout en peper
0 0
salade van koolrabi

salade van koolrabi

en gerookte vis
Voorgerecht
ca. 15 min
4
personen
500 g spitskool (1/2 kool)
100 ml Boerenkarnemelk
½ citroen
1 à 2 el mayonaise
50 g kappertjes + 1 el kappertjes sap
1 el honing
zout en peper
½ rode ui
1 el gehakte platte peterselie en bieslook
1 grote friszure Hollandse appels (Elstar)
0 0
Coleslaw

Coleslaw

met Boerenkarnemelkse dressing
Bijgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken