Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
rode bietcarpaccio

rode bietcarpaccio

met mozzarella en ham

ca. 15 min
4
personen

Ook Lekker (met)

4 à 6 gele bietjes
1 tak verse dragon
4 kleine verse geitenkaasjes
1 sjalotje
1 tl sherryazijn
3 el hazelnootolie
zout en peper
0 0
Gele biet met warme geitenkaas

Gele biet met warme geitenkaas

hazelnootolie en dragon
Voorgerecht
ca. 35 min
2
personen
1 kleine ui
2 stengels bleekselderij
1 kg rauwe rode bieten, geschild in parten
2 l lichte groentenbouillon
1 blikje gepelde tomaten (400 g)
1 el citroensap
1/2 l boerenyoghurt
1 bosje bieslook
zout en peper
(biologische) suiker
0 0
koude bietensoep

koude bietensoep

met boerenyoghurt en bieslook
Voorgerecht
Ca. 105 min. en 1 nacht koelen
6
personen
een paar bietjes (verschillende kleuren‘chioggia’ biet), of alleen rode biet, ½ citroen, 1 tl honing, 1 à 2 el olijfolie, zout en peper, ½ venkel, 1 bleekselderij stengel, 100 g feta geitenkaas, tuinkers of andere cress bv. rucolacress
0 0
rauwe bietensalade

rauwe bietensalade

met tuinkers en feta
Lunch
ca. 20 min
2
personen

Recent bekeken