Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
ristretto cheesecake

ristretto cheesecake

bekend van Coffeelovers

ca. 90 min
8
personen

Volgens befaamd recept van dé koffiespecialist uit Maastricht. Om je vingers bij op te eten zo lekker.

Ook Lekker (met)

Deeg:
90 g roomboter
2 el poedersuiker
2 eidooiers
180 g bloem
1 à 2 el koud water
boter om in te vetten
Crème:
75 g blanke amandelen
100 g poedersuiker
120 g zachte roomboter
2 eidooiers
2 eieren
8 gewelde pruimen
Gelei:
2 dl Vino Santo
5 g gelatinepoeder
extra nodig 24 cm. taartvorm of 6 vormpjes van 10 cm.
bakpapier en blindbakvulling (rijst of rauwe erwten)
0 0
amandelpruimentaart

amandelpruimentaart

met Vin Santo gelei
Desserts
ca. 90 min.
6
personen
cake: 250 g tarwebloem, 1 tl bakpoeder, 1 tl zout, 2 tl cacaopoeder, 225 g roomboter + 1 el om in te vetten, 300 g suiker + 2 el om te garneren, 240 ml karnemelk, 2 eieren, 1½ el rode voedselkleurstof, 2 tl vanillesuiker, 1 tl witte azijn, 1 tl bakpoeder, vulling:, 500 ml slagroom, 100 g poedersuiker, 500 g roomkaas, handje pecannoten om te garneren, extra nodig: springvorm 20 cm., handmixer, bakpapier, paletmes, lang kartelmes
cake:
250 g tarwebloem
1 tl bakpoeder
1 tl zout
2 tl cacaopoeder
225 g roomboter + 1 el om in te vetten
300 g suiker + 2 el om te garneren
240 ml karnemelk
2 eieren
1½ el rode voedselkleurstof
2 tl vanillesuiker
1 tl witte azijn
1 tl bakpoeder
vulling:
500 ml slagroom
100 g poedersuiker
500 g roomkaas
handje pecannoten om te garneren
extra nodig: springvorm 20 cm., handmixer, bakpapier, paletmes, lang kartelmes
0 0
red velvet cake

red velvet cake

met roomkaas en slagroom
Desserts
ca. 120 min
6
personen
bavarois:
12 g poedergelatine
125 g chocolade
500 ml melk
½ vanillestokje
3 eidooiers
75 g suiker
700 ml slagroom
langevingers of zelfgemaakte lepelbiscuitjes
saus:
100 g toffees
scheut room
0 0
chocolade charlotjes

chocolade charlotjes

met zelfgemaakte lepelbiscuitjes
Desserts
ca. 1 uur + 1 nacht opstijven
10
personen

Recent bekeken