Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
risotto met aardpeer

risotto met aardpeer

en schelvis

ca. 25 min
4
personen

Ook Lekker (met)

2 aardperen (jerusalem-artisjokken)
2 kleine biologische winterpenen of oerpeen (paarsoranje)
2 schorseneren
2 pastinaken
200 g kleine spruitjes
2 handjes winterpostelein
scheutje olijfolie
snufje zout en grofgemalen peper
1 citroen
0 0
geroosterde groenten

geroosterde groenten

met postelein
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
200 g bulgur
1 winterpeen
¼ knolselderij
2 stuks topinamboer (aardpeer)
1 rauwe (gele of rode) biet
2 stengels bleekselderij
2 takjes bladpeterselie
2 takjes dille
1 citroen
2 el extra vergine olijfolie
1 granaatappel
2 el granaatappelmelasse (dit heeft bij de Turkse winkel: Nar Eksisi)
2 el Turkse yoghurt
0 0
winter-tabouleh

winter-tabouleh

met veel groenten
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
1 bol knoflook
ca. 75 ml extra vergine olijfolie + olie om te bakken
1 ui
1 friszure appel (Elstar)
300 g aardpeer (geschild gewicht)
300 g pastinaak (geschild gewicht)
½ tl gedroogde tijm
½ glas droge witte wijn
1 L groentebouillon (van een blokje)
3 takjes platte peterselie
4 el room
geroosterde gehakte hazelnoten en -pompoenpitten
zout & peper
extra nodig: aluminiumfolie, staafmixer of keukenmachine
0 0
aardpeer-pastinaaksoep

aardpeer-pastinaaksoep

met gepofte knoflook-peterselie olie
Voorgerecht
ca. 45 min
4
personen

Recent bekeken