Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
ricotta-taartje met Parmezaan

ricotta-taartje met Parmezaan

en gedroogde tomaat

ca. 45 min
4
personen

Ook lekker met Noordhollandse Messeklever kaas.

Ook Lekker (met)

Voor de pasta:
350 g harde bloem
3 eieren
1 el extra vergine olijfolie
1/2 g saffraan (facultatief)
zout

Voor de vulling:
400 g spinazie
1 teen knoflook
1 el extra vergine olijfolie
400 g ricotta
1 ei
Parmezaanse kaas om te raspen
zout

Erbij:
150 g trompettes de la mort (=paddenstoelen)
1 stukje van 200 g pompoen (facultatief)
1 el extra vergine olijfolie
1 sjalotje
4 takken verse salie
100 g roomboter
zout en peper
0 0
rotolo met ricotta en spinazie

rotolo met ricotta en spinazie

salieboter en trompettes de la mort
Hoofdgerecht
ca. 1,5 uur
6
personen
2 sjalotten, 3 takjes peterselie, 2 takjes salie, 200 g broodkruim (verkruimeld oud, of in de oven gedroogd witbrood), 1½ dl melk, 2 eieren, 2 el suiker, 250 g ricotta, 200 g cranberries, extra: cakevorm van 1 liter inhoud,
0 0
upside-down-cake

upside-down-cake

met cranberry en ricotta
Voorgerecht
ca. 80 min
2
personen
3 venkelknollen, 250 g ricotta, 3 el grof broodkruim, 1 teen knoflook, 1 uitje, 2 tl oregano, 1 ei, 3 el extra vergine olijfolie, 1 klein blikje lekkere tomaten, 250 ml slagroom, Parmezaanse kaas, zout en peper
0 0
venkel met ricotta

venkel met ricotta

en romige tomatensaus
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen

Recent bekeken