Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
quinoa-kikkererwt bitterballen

quinoa-kikkererwt bitterballen

met groene mosterd

ca. 30 min
6
personen

Vegetarische bitterballen, succes verzeker bij je kerstborrel.

Ook Lekker (met)

500 gr broodkruimels
500 g licht kruimige aardappels, geschild en in blokjes
zout
100 g boter
500 g Hart & Co zuurkool
8 eieren
100 g bloem
zwarte peper
ook nodig: pan om in te frituren + arachideolie, keukenpapier
Voor de gin-mayonaise
1 ei
1 el mosterd
250 ml arachideolie
1 el appelciderazijn
2 el V2C classic gin
0 0
Zuurkoolkroketjes

Zuurkoolkroketjes

met gin-mayonaise
Borrel en Snack
ca. 1u en 15 min
10
personen
twee grote aubergines
2 el extra vergine olijfolie
2 el tahin
1 teen knoflook
zout en peper
blikje kikkererwten
1 uitje
1 teentje knoflook
1 tl komijnzaad
chili-peper
1 ei
gehakte peterselie
koriander
dikke turkse yoghurt met granaatappel
komkommer
gebakken turkse paprika's
geraspte wortel
0 0
Home-made falafel

Home-made falafel

met baba ghanoush
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen
1 sjalotje
2 el bak olijfolie
150 g risotto (arborio)rijst
1 glas witte wijn
600 ml groentebouillon
1 el boter
zout en peper
150 g lekkere volle belegen Boerenkaas
2 el pijnboompitten
ca. 150 g gemengde salade
3 eiwitten
bloem
1 zakje panko broodkruim (*Japans paneermeel, verkrijgbaar in toko
4 el extra vergine olijfolie
2 witte balsamico azijn
1 tl honing
2 tl grove mosterd
olie om te frituren
0 0
salade met gefrituurde risottoballetjes

salade met gefrituurde risottoballetjes

met Boerenkaas
Bijgerecht
Ca. 15 min. + voorbereiding: 1 uur
4
personen

Recent bekeken