Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
pompoen-wortel taart

pompoen-wortel taart

uit de oven

ca. 60 min
6
personen

Zodra de taart afgekoeld is kun je de taart versieren met crème laag en eventueel granaatappelpitten.

Ook Lekker (met)

Taart: 160 g rauwe cacaoboter (raw cocoa butter), 90 g cranberry’s, 60 g rozijnen, 70 g mesquitepoeder, 60 g amandelen (ongebrand en ongezouten), 40 g walnoten, 60 g lucumapoeder, 60 g rauwe cacaopoeder Topping: 100 g cacaoboter, 50 g kokosboter, 50 g cacaopoeder, 60 g mesquitepoeder, bakje frambozen, snufje zout
0 0
raw choco taart

raw choco taart

met frambozen
Borrel en Snack
ca. 120 min
8
personen
Voor de bodem:
135 g chocolade digestives
40 g boter
Voor de vulling:
675 g roomkaas
225 g suiker
½ zakje vanillesuiker
35 g bloem
75 g zure room
3 kleine eieren
springvorm (20 cm Ø)
ovenslee waar de springvorm in past
3 bloedsinaasappels
2 el suiker
0 0
cheesecake

cheesecake

met bloedsinaasappels
Desserts
ca. 90 min
12
personen
50 g freekeh (gebroken)
180 g regenboog wortel
125 g pecannoten
1 citroen
3 eieren
200 g kokosbloesem suiker
125 g bloem
5 g bakpoeder
125 ml zonnebloem olie
1 volle tl koekkruiden, of kaneel
topping:
1 el honing
200 g roomkaas
50 g pecannoten
extra nodig: rasp, 20 cm springvorm, ingevet met boter en bodem bekleed met bakpapier.
0 0
freekeh worteltaart

freekeh worteltaart

met roomkaas ‘icing’
Brunch
ca. 70 min.
12 a 16 stuks
personen

Recent bekeken