Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
pizza met tonijn

pizza met tonijn

sardine en ansjovis

ca. 15 min. (+1,5 uur rijstijd)
2
personen

Ook Lekker (met)

200 g zachte tarwebloem (tenero duro tipo 00)
1 dl lauw water (liefst iets meer)
12 g verse gist of ca ½ zakje gedroogde (ca 7 gr)
½ tl zout
6 kleine verse pittige biologische worstjes
4 el tomatensaus (sugo)
1½ bol mozzarella
geraspte Parmezaanse kaas
250 g rode en gele tomaatjes (de grotere gehalveerd)
scheut extra vergine olijfolie
0 0
homemade pizza met worstjes

homemade pizza met worstjes

en mozzarella
Hoofdgerecht
ca. 5 min. (deeg) + 2 uur wachttijd voor rijzen, + 15 min. bakken
2
personen
deeg:
300 g witte bloem (tipo 00)
4 g droge gist
200 ml lauw water
1 tl zout
1 scheut (extra vergine) olijfolie
vulling:
250 g rode ui
250 g rode kool
2 tenen knoflook
2 takjes rozemarijn
bakolie
1 à 2 el balsamico azijn
zout en peper
2 el zwarte olijven
8 ansjovisfiletjes op olie
50 g feta
blauwschimmelkaas of zachte geitenkaas
2 takjes platte peterselie
extra nodig: bakplaat
0 0
pisaladiere

pisaladiere

met rode kool
Lunch
ca. 60 min
4
personen

Recent bekeken