Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
pisaladiere

pisaladiere

met rode kool

ca. 60 min
4
personen

pizza uit de Provence. Wij maken 'm met rode kool, blauw kaas en ansjovis. En natuurlijk kneden we zelf de bodem.

Ook Lekker (met)

voor het deeg:
200 g zachte tarwebloem (tenero duro tipo 00)
1 dl lauw water (iets meer dan 1 dl)
12 g verse gist of ca ½ zakje (ca 7 gr) gedroogd
½ tl zout
voor de topping:
1 courgette
1 aubergine
3 tomaten
1 blikje ansjovis
20 zwarte olijven zonder pit
1 scheut olijfolie
1 tl (verse) oregano
snufje zout en peper
0 0
pizza met courgette

pizza met courgette

aubergine en ansjovis
Lunch
ca. 20 min
4
personen
200 g (pizza)bloem of tarwebloem
12 g verse gist (of 3 g gedroogde)
2 el olijfolie
2 el tomatensaus
2 takjes oregano
1 grote bol mozzarella
2 kleine zucchini of (zomer)courgettes
1 teentje knoflook
snufje zout en peper
1 el pijnboompitten
extra: bakpapier
0 0
home-made pizza zucchini

home-made pizza zucchini

vega pizza
Hoofdgerecht
ca. 20 min. (+ 90 min. wachttijd)
2
personen
deeg:
1½ dl water
12 g gist
200 à 225 g gewone witte bloem (of tipo 00, Italiaanse bloem die ook voor pizza's gebruikt wordt)
½ tl zout
vulling:
200 g wilde spinazie
1 teentje knoflook
2 el extra vergine olijfolie
½ blikje tomaten
2 bollen mozzarella
1 rode peper
1 tl gedroogde oregano
snufje zout en peper
0 0
minipizza's met spinazie

minipizza's met spinazie

en mozzarella
Lunch
Ca. 10 min. (plus 1,5 uur rijstijd)
4
personen

Recent bekeken