Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
pastinaaksalade

pastinaaksalade

ca. 30 min
4
personen

Serveer als salade (warm of koud), maar ook heerlijk als garnituur bij bietjes of wortel.

Ook Lekker (met)

150 g bulgur
½ L water of (groente)bouillon
125 g bloemkool
½ venkelknol
4 el extra vergine olijfolie
citroensap
2 el granaatappelsiroop (Turkse winkel)
zout
zwarte peper
honing
4 el fijngesneden platte peterselie
2 el fijngesneden verse munt
70 g verse walnoten
½ granaatappel
0 0
herfstsalade met tabouleh

herfstsalade met tabouleh

bloemkool, venkel, granaatappel en walnoten
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
salade:
2 bosjes verse jonge snijbiet (eventueel in verschillende kleuren)
1 bos molsla*
*molsla: gele paardenbloembladeren als witlof geteeld. Ook wel aangeboden onder de Franse benaming ‘pissenlit’
dressing:
1 sjalotje
2 tl Dijon mosterd
3 el granaatappel azijn (of frambozenazijn)
4 el extra vergine olijfolie
1 el maple syrup (ahornsiroop)
zout en peper
zwart sesamzaad (licht geroosterd)
0 0
'chard slaw'

'chard slaw'

met zwarte sesam
Lunch
ca. 20 min
4
personen
100 g orzo pasta (pasta in rijstvorm)
100 g quinoa (evt. in verschillende kleuren, rood, zwart en wit)
125 g couscous (of parel couscous, de grovere soort)
125 g kikkererwten (blik/pot)
75 zwarte olijven (bijv. Taggiasche)
½ rode ui
75 g gedroogde tomaat
1 tl gedroogde oregano
2 el gesneden verse munt
1 el gesneden verse basilicum
100 g Griekse feta
sap van 1 citroen
ca. ½ dl extra vierge olijfolie
zout en peper
1 bosje rucola
0 0
mediterraanse 'jewel blend' salade

mediterraanse 'jewel blend' salade

Lunch
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken